Home » Blog » Drainage » Merkaba

Merkaba

door | 1 sep, 2019 | Drainage, Energie

Merkaba is een eeuwenoude energetische helingtechniek.

Het woord ‘Mer’ staat voor de universele goddelijke Bron, het woord ‘Ka’ staat voor je eigen geest of bewustzijn en het woord ‘Ba’ is het Egyptische woord voor lichaam.

Doordat ik op de juiste manier gebruik leerde maken van de MerKaBa via geometrische (meetkundig) principes, de gulden snede. mag ik enorm krachtige energieën ervaren. Dat komt omdat de heilige geometrie een rechtstreekse verbinding met onze schepping, de universele goddelijke Bron is.

Door speciale meditaties, waarin met energieën van aartsengelen en opgevaren meesters werd gewerkt, verbraken karmische banden. Ik leerde mijn hogere chakrasystemen te reinigen en pranacentra te activeren waardoor ik MerKaBavelden tot stand leerde brengen. Met behulp van deze MerKaBavelden mag ik nu krachtige helingen geven.

Tijdens de heling dien ik uitsluitend als kanaal, de meervoudige dimensionale energieën stromen door mij heen via mijn handen rechtstreeks naar de fysieke locatie die heling vraagt.

Voorafgaand de heling brengen we een stevige gronding tot stand en ontvangt cliënt de informatie voor het leveren van een actieve “eigen bijdrage”.

De duur van de heling bedraagt gemiddeld 10 tot 15 minuten, de aansluitende evaluatie en afsluiting ongeveer 10 minuten.

Wanneer je na het lezen van dit artikel voelt dat je een MerKaBa heling kan en mag ontvangen, maak dan gerust een afspraak… Welkom!

 

Over Jenneke

Hallo, ik ben Jenneke!

Door mijn levens- en leerervaringen mag ik nu werkelijk Zijn wie en wat ik ben. Door de obstakels op mijn levenspad raakte ik ver bij mijzelf vandaan en met Liefdevolle hulp van mooie zielen kwam ik bij mijn kern. Hoe heerlijk is het… om dit door te mogen geven aan wie het nu kan, wil en mag ontvangen! Namasté

 

Recente artikelen

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin