Home » Blog » Drainage » De kracht van meditatie

De kracht van meditatie

door | 1 okt, 2019 | Drainage, Energie

In dit artikel ga ik de Kracht van meditatie proberen helder weer te geven vanuit mijn beleving/ervaring. 

Geboren en (op)gevoed in een christelijk gezin werd ik gedoopt, leerde ik bidden, danken en bijbel lezen. Doorliep ik christelijk onderwijs en zondagsschool. Als klein meisje herinner ik mij de verwondering, verbazing en ja ook het ongeloof…. Dit werd veroorzaakt door voelbare incongruentie bij een groot deel van de mensen in mijn leefomgeving. En toch voelde ik diep in mij dat er IETS was, vooral in mijn 1 op 1 gesprekjes met God…. ik snapte er niets van. Tijdens mijn jong volwassenheid zette ik mij af tegen elke geloofsrichting en….. IETS bleef voelbaar! Vooral wanneer de obstakels op mijn levensweg onoverkomelijk leken, was IETS sterk aanwezig! De onderzoeker in mij vergaarde kennis over diverse geloofsrichtingen en trok de conclusie dat er maar één IETS is met verschillende namen: God, Allah, Boeddha, Shiva, Yahweh. Wij mensen geven aan datzelfde IETS een andere naam en bedoelen allemaal hetzelfde. Voor mij is de meest simpele bevestiging nog steeds; Kijk eens naar boven? Zie jij grenzen? Zie jij verschillende hemelpoorten? Er is toch maar 1 opening? 

Plotsklaps verbrede mijn levensweg zich, mijn (in)zicht werd ruimer en helderder. In die periode leerde ik mediteren, mijn zenuwstelsel ontspannen en ruimte te maken in mijn totale systeem (fysieke lichaam en lichtlichamen) door blokkades af te voeren. Dit alles verhoogde mijn energetische trillingsfrequentie, dit is een onomkeerbaar proces. De energie IETS is nu constant voelbaar en oproepbaar, mijn voedende levensenergie van Onvoorwaardelijke Liefde. Namasté. 

De rode draad door deze blog is dat IETS de kracht van meditatie is! 

Elke donderdagavond worden er begeleide meditaties gegeven in klein groepsverband. Meer informatie hierover vind je op de pagina Krachtig, Succesvol en Liefdevol leven van deze website.

Welkom!

 

Over Jenneke

Hallo, ik ben Jenneke!

Door mijn levens- en leerervaringen mag ik nu werkelijk Zijn wie en wat ik ben. Door de obstakels op mijn levenspad raakte ik ver bij mijzelf vandaan en met Liefdevolle hulp van mooie zielen kwam ik bij mijn kern. Hoe heerlijk is het… om dit door te mogen geven aan wie het nu kan, wil en mag ontvangen! Namasté

 

Recente artikelen

Gerelateerde artikelen

Merkaba

Merkaba

Een Merkaba heling ontvangen, vraagt medewerking van de cliënt. Een sterke gronding en bewuste aanwezigheid is nodig om een goed resultaat te behalen

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin