Verruim jouw Bewustzijn en ga Krachtig, Succesvol en Liefdevol Leven!

E

Zit jouw hoofd vol?

Wil jij rust en ruimte in je hoofd brengen en weet je niet hoe?

E

Loop jij makkelijk energetisch leeg?

Verlies jij meer energie dan dat je genereert?

E

Werken jouw Gevoel en Verstand nog samen?

Geeft jouw manier van Leven jou een goed gevoel?

Jezelf mogen zijn, overal en altijd

Een leeg hoofd, rust en ruimte voelen in jouw lichaam. Zonder blokkades energie voelen stromen en in staat zijn zelf je energievoorraad te beheren. Grenzen herkennen, erkennen en helder aangeven.

Uit het oordeel stappen, naar jezelf en naar de ander. Jouw kwetsbaarheid omzetten in kracht! Geven en ontvangen in balans brengen. Zonder angst verantwoording nemen en dragen.

LEVEN in plaats van overleven….

 

De tijd…. dat de tijd mij had…. is voorbij, ik heb nu de tijd!

 

Met mijn levens- en leerervaringen help ik je her-Inneren.

Her-Inneren gebeurt op zielsniveau. Dit is direct het onderscheid in het aanbod methodieken. Opgedane negatieve levenservaringen beschadigen de ziel. Wanneer ik naast je loop, op jouw levenspad, geef ik je aan wat jij onderweg vergat, kwijtraakte of wat van jou is afgenomen. Door samen op zielsniveau te werken tijdens de behandelingen HEEL je jouw ziel. Dit is onlosmakelijk verbonden met jouw persoonlijke Bewustzijnsgroei, het proces is onomkeerbaar.

Bewust leven is Krachtig, Succesvol en Liefdevol Leven

3

Zelf rust creëren in jouw systeem

Voordat je hoofd “overloopt”….. je maag omdraait en jouw zenuwstelsel van slag is…. ben jij in staat Zelf rust te creëren in jouw systeem…… met de tools die je direct bij de eerste behandeling al krijgt aangereikt. Graag help ik je Her-Inneren!

3

Ruimte geeft mogelijkheden

Het helen van de ziel geeft ruimte in je systeem. Door het opruimen van blokkades geef je jouw levensenergie (prana/chi) de mogelijkheid weer VOL te stromen. Met een volle stroming levensenergie is niets onmogelijk!

Feedback van mijn cliënten

Wanneer mijn hoofd het overneemt van mijn gevoel, help jij mij weer terug te brengen naar waar ik zo graag ben: mijn hart. Dit geeft mij iedere keer weer meer rust, ruimte en vertrouwen.

Manon de Jong

Human resource manager, Floor Facility Services

Tijdens meditatie met Jenneke voelde ik totale rust in mijn systeem. Jenneke reikte mij aan hoe ik hier zelf naartoe kan gaan. Op momenten wanneer ik zenuwachtig ben gebruik ik dit en heb daar baat bij.

Keyla van den Heuvel

Studente, MBO Wellantcollege Bloem, Groen en Styling

Wat gebeurt er nadat jij de eerste stap zet?

Na het maken van een afspraak ontvang je een anamneseformulier, ter voorbereiding op het intakegesprek.

Nu de tweede stap! De intake gebruiken we om vanuit de vijf natuurgerichte principes: Energie, Prikkeloverdracht, Drainage, Voeding en Psyche helder te maken welke behandelvormen voor jou mogelijk zijn binnen mijn praktijk.

Stap 3: behandelplan en behandelovereenkomst worden aangeleverd en onze gezamenlijke wandeling op jouw levenspad kan beginnen!

Veelgestelde vragen

Is spiritualiteit "zweverig"?

Er bestaat niets “aardser” dan spiritualiteit, Leven in het Hier en Nu met twee benen stevig op de grond in contact blijven met de Bron. De Bron is Dat wat alles creëerde vanuit en met Onvoorwaardelijke Liefde. Dat wat wij allemaal in ons dragen, Bewust of Onbewust. Graag help ik je Her-Inneren!

Wat is een MerKaBa healing?

Dit is een techniek om de hoogste meervoudige dimensionale energieën in het fysieke lichaam en je lichtlichamen te brengen en te laten stromen. Onze voorouders werkten hier al mee, de techniek is eeuwenoud. Lang voordat de farmaceutische industrie het genezen van het menselijk lichaam overnam en geld een belangrijke en krachtige factor in het grote geheel werd, bestond deze techniek al.

In het blogartikel  MerKaBa vind je meer informatie over deze vorm van heling.

Wordt een natuurgeneeskundig consult door mijn zorgverzekeraar vergoed?

Wanneer je in het bezit bent van een aanvullende zorgverzekering inclusief alternatieve geneeskunde, wordt jouw factuur na declaratie door veel verzekeringsmaatschappijen vergoed. Bij de algemene verzekeringsvoorwaarden van jouw zorgverzekeringsmaatschappij vind je de hoogte van de vergoedingen. GEEN EIGEN RISICO! Het eigen risico  geldt alleen voor de basisverzekering en NIET voor jouw aanvullende verzekering!

 

 

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen geef ik aan tijdens het intakegesprek. Omdat geen enkel persoon gelijk is, voel ik in waar jij nu wandelt op jouw levensweg. Aan de hand daarvan ontvang je een behandeladvies.

Feedback van mijn cliënten

Deel jij jouw ervaring hier binnenkort? Mail deze dan aan natuurgeneeskundeenswpraktijk@gmail.com en jouw ervaring wordt geplaatst!

Deel jij jouw ervaring hier binnenkort? Mail deze dan aan natuurgeneeskundeenswpraktijk@gmail.com en jouw ervaring wordt geplaatst!

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten naar Krachtig, Succesvol en Liefdevol Leven?